ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier acţionează pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate, constatând 75 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost sancţionaţi 20 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, 14 şoferi care nu au purtat centura de siguranţă și 9 conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare. 

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 34.000 lei.

Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 27 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

Radarele vor fi amplasate după cum urmează:

DN6: Dr.Tr.Severin –Şimian –Rogova – Vînju Mare

DN6: Dr.Tr.Severin –Şimian –Tîmna – Lunca Banului – Arginești

DN6: Bahna – Gura Văii – Valea Cernei

Pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin

Bd.I.C. Brătianu  – bdul Mihai Viteazu – S. Roșiori

Bd.T.Vladimirescu – bd.N.Iorga – Calea Timișoarei.