VAL DE ACCIDENTE PE ȘOSELELE DIN SEVERIN!

Vineri noaptea, au avut loc mai multe evenimente rutiere. Două dintre accidente au avut loc pe centura ocolitoare a municipiului, iar un alt impact puternic s-a petrecut în fața fostului sediu al RAAN, când un șofer băut nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.


Impact puternic a avut loc între doua BMW-uri. Autoturismele s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. În urma cercetărilor s-a stabilit că șoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,82 mg în aerul pur expirat. Mașinile au fost luate de pe platformă de la locul producerii accidentului.


Alte două accidente s-au produs pe centura ocolitoare a Severinului. Primul dintre ele a avut loc la intersecția centurii cu drumul ce duce către Dudașul Schelei. Doi bulgari, soț și soție, care se îndreptau spre Germania, s-au răsturnat cu mașina în șanț, autoturismul făcându-se zob. La fața locului s-au deplasat echipe de pompieri dar și Poliția Rutieră.

Celălalt eveniment rutier s-a produs la o distanță de circa 500 m, la intersecția centurii cu Calea Timișoarei.
Șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar autoturismul s-a izbit puternic de șanț. Și aici, impactul s-a soldat doar cu pagube materiale.