PRIMARUL MARIUS SCRECIU A INIŢIAT CAMPANIA “COLINDĂ PRIMĂRIA!” PENTRU TOŢI ELEVII DIN DROBETA TURNU-SEVERIN.

Sute de prichindei îmbrăcați în port popular prezentau, în fiecare an,  un program de  colinde autorităților locale. Colindele făceau ca atmosfera de sărbătoare să pătrundă în sufletul tuturor dar, având în vedere situaţia epidemiologică actuală, Marius Screciu a iniţiat un proiect inedit,  campania „Colindă Primăria!”.

 În fiecare an, fără excepție, în preajma sărbătorilor de iarnă, sute de copii de la școlile și grădinițele din municipiul nostru, au trecut pragul atât al Primăriei, cât și al Palatului Culturii Teodor Costescu pentru a ne încânta cu vocile și cu dragostea lor pentru tradiții și port popular. Cred că dincolo de toate luminițele și toți brazii, cel mai frumos trăim sărbătorile de iarnă prin ochii și glasul copiilor noștri.

Din nefericire, vremurile pe care le traversăm nu ne permit să mai organizăm aceste întâlniri pline de emoție și magie, însă asta nu înseamnă și că ne lăsăm învinși.

Astfel, doresc pe această cale să vă anunț că am inițiat campania „Colindă Primăria!” și, în perioada 1 – 14 Decembrie, invit toți elevii din ciclurile preșcolar, primar, gimnazial și liceal care au domiciliul în Drobeta Turnu Severin să participe la povestea noastră muzicală de iarnă și să realizeze un videoclip cu ei interpretând un colind pe care ulterior să îl încarce pe paginile personale de social media și să ni-l trimită și nouă. În schimb, vă promit că primii 2000 de colindători vor primi acasă un pachet „Cutia lui Moș Crăciun” cu dulciuri și cărți adaptate fiecăruia dintre voi.

Regulamentul campaniei poate fi consultat la următoarea adresă: https://primariadrobeta.ro/colindamprimaria/

Vă aștept cu drag să vă înscrieți în număr cât mai mare și să ne aduceți, încă o dată, magia sărbătorilor și multă bucurie în suflete.

#colindamprimaria #continuamtraditia #totulpentruseverin, a scris primarul Marius Screciu pe pagina sa de socializare.