PERCHEZIȚII LA PALATELE RROMILOR DIN STREHAIA

Polițiștii de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul I.P.J. Mehedinţi, au descins la 21 de adrese din capitală și alte patru județe, prin care și Mehedinți. Acțiunea a vizat activitatea unor persoane, care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane jumătate de euro, prin infracțiuni de evaziune fiscală.

Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2018 până în prezent, persoanele bănuite ar fi constituit şi aderat la un grup infracţional organizat având ca scop obţinerea unor bonificaţii de la organizaţia de profil, pentru activităţi fictive de reciclare a deşeurilor din plastic, PET şi sticlă.

La acţiune au participat poliţişti din cadul I.G.P.R.-Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi inspectoratele de poliţie ale judeţelor Mehedinţi, Hunedoara, Timiş şi Prahova.

Perchezițiile domiciliare au avut loc simultan în județele Hunedoara, Timiş, Prahova şi municipiul Bucureşti, fiind puse în aplicare 18 mandate de aducere. Acţiunea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mehedinţi, sub supravegherea Prachetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.