PARTIDUL LUI VICTOR PONTA, ÎN ASCENSIUNE

Propunere publică pentru PSD, din partea fostului premier al României, Victor Ponta! Liderul Pro România îi invită pe parlamentarii social-democrați să se înscrie în partidul lui. Din ce în ce mai mulți parlamentari ai puterii au ales deja această cale.

Pro Romania, formaţiunea condusă de fostul premier al României , Victor Ponta, creşte de la o zi la alta. Partidul a ajuns deja să aibă 21 de deputați. În acest context, Ponta vine cu o propunere pentru Partidul  Social Democrat.

 În acest moment Pro România are 21 de deputați – un număr egal cu UDMR. Sunt convins că în perioada următoare Grupul nostru va avea mai mulți deputați. Fac o propunere publică pentru PSD (care se plânge mereu că este obligat să negocieze cu UDMR pentru că nu are voturi) – când aveți propuneri bune pentru România, veniți la noi și o să le votăm!”, scrie fostul premier Ponta, pe pagina sa de socializare

Ultimul transfer de la PSD în tabăra lui Ponta este deputatul de Hunedoara Sorin Marica.

Urmează alagerile europarlamentare, acolo unde liderul Pro România  deschide lista pentru  acest scrutin. Victor Ponta este unul dintre politicienii care se bucura de simpatie în rândul mehedinţenilor, pornind de la măsurile benefice pe care le-a adoptat în perioada în care a condus guvernul.