SEVERINUL, ÎN SĂRBĂTOARE

S-a stabilit programul evenimentelor dedicate zilelor Severinului. Pe scena din orașul nostru, vor urca interpreți și formații îndrăgite de publicul severinean. Activitățile festive se vor organiza în perioada 3-5 mai.

Ediţia din acest an a zilelor Severinului aduce, pe scena din oraşul nostru, artişti îndrăgiţi de publicul severinean. Vor fi organizate atât concerte pentru publicul iubitor de muzică populară, cât şi pentru cei cărora le place muzica uşoară.

Evenimentele festive vor fi organizate, la fel ca în anii precedenţi, pe parcursul a trei zile şi se vor desfaşura în perioada 3-5 mai. În prima seară, vor cânta Șatra Benz și Mihai Mărgineanu, iar concertul cel mai aşteptat va fi susţinut de formaţia Zdob si Zdub.

În cea de-a doua seara, distracţia va fi garantată de Alex Calancea si Lupii, dar şi de Nane si Feli Donose, o artistă în vogă în ultima perioadă. Cel, care va încălzi, cu siguranţa, sufletele severinencelor, este Ştefan Bănică Jr.

Ultima seară îi va readuce în faţa publicului severinean pe Andrada Crețu and Band, dar şi pe Bughi Band. Deja prieteni ai municipiului nostru, membrii trupei Voltaj vor oferi, la rândul lor, un show de senzaţie.

Evenimentul dedicat Zilelor Severinului se află la cea de-a XXVII-a ediție a Zilelor Severinului, fiind organizat de Primăria și Consiliul Local Drobeta Turnu Severin şi Palatul Culturii „Teodor Costescu”. Pe lângă concerte, oamenii se vor bucura şi de o suită de activitaţi culturale şi artistice.