PIETON NEATENT, LOVIT PE SMÂRDAN

Un moment de neatenție îi putea fi fatal! Un bărbat a fost acroșat cu oglinda retrovizoare, de către un autoturism care circula regulamentar pe strada Smârdan din Municipiu. Aflat pe trotuar, bărbatul s-a aplecat brusc deasupra carosabilului, moment în care a fost lovit și a suferit un traumatism cranian deschis.

Chiar dacă în aparență circulă regulamentar pe trotuare, pietonii neatenți pot deveni victimele unor accidente de circulație cu urmări dintre cele mai grave. Este și cazul unui bărbat care mergea liniştit pe trotuarul străzii Smârdan, transportând în brațe câteva lăzi goale de plastic. La un moment dat, una dintre aceastea i-a alunecat pe carosabil, iar bărbatul s-a aplecat să o ridice. Gestul făcut fără a fi atent la traficul rutier îl putea costa scump. Bărbatul a fost acroșat cu oglinda din dreapta de un autoturism care circula regulamentar și izbit cu capul de trotuar. La fața locului a sosit un echipaj SMURD care l-a transportat la secția de urgențe a Spitalului Județean. Un echipaj al Poliției Rutiere, sosit la fața locului , a făcut măsurători și cercetări pentru a identifica cauzele și imprejurările producerii accidentului.

Din fericire, pietonul lovit se află în afara oricărui pericol și primește îngrijiri medicale de specialitate. În  zona  aceea  nu era nicio trecere de pietoni.