PSD MEHEDINȚI, ÎMPOTRIVA LUI DRAGNEA

Nu mai puțin de 28 de filiale județene ale PSD se alătură taberei care dorește debarcarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. Printre cei care vor merge hotărâți să ceră liderului social-democrat să facă un pas înapoi se află și organizația județeană de la Mehedinți. Președintele Aladin Georgescu este pe lista făcută publică de Realitatea TV.

Șoc și groază la PSD! Până vineri la Ședinșa Comitetului Executiv, convocată în urma răzmeriței provocate de Gabriela Firea, organizațiile județene vor adopta o poziție finală în privința alungării lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD. Până acum sunt 28 de filiale care au aderat la deja celebra scrisoare publicată ieri și semnată de trei grei ai PSD. Printre aceste filiale se află și cea condusă, la Mehedinți, de Aladin Georgescu.

Cele 28 de organizații județene care I se împotrivesc lui Dragnea sunt următoarele: Bucureşti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Suceava, Timiş, Tulcea, Vaslui”.

Până acum, harta pesediștilor este destul de pestriță. 28 de de filiale, printer care și Mehedinți, sunt împotriva lui dragnea, 12 filiale sunt pro Dragnea, în timp ce indecișii sunt în număr de 8. Soarta lui Liviu Dragnea depinde de votul de vineri din CEx, organ de conducere din care fac parte liderii filialelor judeţene şi liderii naţionali ai PSD (vicepreşedinţi, liderii grupurilor parlamentare, preşedintele executiv, secretarul general, liderii organizaţiilor de tineret, pensionari, online, diaspora).