NOI LOCURI DE PARCARE ÎN MUNICIPIU

      Încă 132 de locuri de parcare pentru severineni! Este vorba de parcarea începută în urmă cu aproape o lună în zona blocurilor TV de pe bulevardul Mihai Viteazu. Zona din spatele acestor blocuri a fost modernizată pentru prima oară, iar aici vor mai fi locuri de joacă și un spațiu de relaxare.

Campania începută de primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, de amenajare a locurilor de parcare continuă în ritm accelerat. A fost dată în folosință o parcare cu 132 de locuri în zona blocurilor TV de pe bulevardul Mihai Viteazu, lângă Stația de Salvare. În acestă zonă, parcarea nu a fost asfaltată niciodată, ca să nu mai amintim de zona în sine. Terenul din spatele acestor blocuri, aflat pe marginea ogașului străbătut de pârâul Crihala avea un aspect insalubru și respingător.

În aceeași zonă se vor amenja, de asemenea, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. Zona va fi și salubrizată corespunzător.

Programul de parcări instituit de primarul municipiului va continua în perioada următoare, iar acestuia i se va alătura și un program la fel de intens de construcție și amenajare de mici baze sportive de cartier.