FOCAR LA CENTRUL PENTRU TINERII CU DIZABILITĂȚI DIN ȘIMIAN

Este alertă la Centrul de Îngrijire, Asistență și Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilități Șimian. Aici, peste 20 de persoane au fost confirmate cu noul Coronavirus. Unii dintre angajați se află în carantină la locul de muncă.

“În urma testării efectuate conform metodologiei, în data de 06.10.2020 a fost depistat un focar la Centrul de Îngrijire, Asistență și Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilități Șimian. Au fost diagnosticate cu COVID-19, 24 persoane – 19 beneficiari și 5 angajați ai centrului. În urma consultului de specialitate efectuat de un medic infecționist, s-a decis izolarea tuturor beneficiarilor în cadrul centrului, aceștia fiind asimptomatici. În ceea ce privește angajații centrului, 13 persoane se află în carantină la locul de muncă și 12 persoane la domiciliu.”, declară purtătorul de cuvânt al D.S.P. Mehedinți, Codruța Vochescu.

Mai multe persoane din cadrul Centrului de Îngrijire, Asistență și Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilități Șimian, care au fost confirmați cu Covid-19 au vârstele cuprinse între 20 și 39 de ani.