FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ ÎN PARCARE

Clipe de groază marți seara, în parcarea firmei de cablaje auto. O femeie care tocmai ieșea din schimbul II, a fost înjunghiată cu sânge rece de soțul cu care se afla în divorț. Scena s-a petrecut sub privirile a sute de muncitori, care au rămas realmente șocați. Martorii spun că femeia a fost practice smulsă din grupul de colege cu care era.

O femeie care tocmai ieșea din schimbul II, de la o societate comercială ce fabric cablaje auto, a trait clipe de groază, în parcarea societății. Deși se afla în compania câtorva college de serviciu, femeia a fost pur și simplu smulsă dintre acestea și înjungiată de mai multe ori în zona pieptului. Autorul abominabilei fapte are 40 de ani și este chiar soțul cu care femeia se află în proces de divorț. La fața locului a sosit, în foarte scurt timp, ambulanța și un echipaj de jandarmi, care l-au imobilizat pe aggressor. Femeia era conștientă atunci când a fost preluată de medici și transportată la spital. Din fericire, ea se află în afara oricărui pericol.

Agresorul va fi prezentat procurorilor, dosarul său fiind înaintat, în cursul zilei de astăzi parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, acuzația fiind cel mai probabil aceea de tentative de omor.