DEPUTATUL BĂLĂNESCU TRECE LA PRO ROMÂNIA

Grupul parlamentarilor PSD aleși în Mehedinți este, de astăzi, mai sărac cu un membru. Deputatul Alexandru Bălănescu a trecut la PRO ROMÂNIA. Totodată, fostul deputat PSD spune că, în ceea ce privește Organizația din Mehedinți a PRO ROMÂNIA, a fost atras și de prietenia cu Adrian Duicu.

Deputatul PSD de Mehedinți, Alexandru Bălănescu, a părăsit, astăzi, grupul parlamentar al social-democraților din Camera Deputaților, pentru a se înscrie în partidul lui Victor Ponta. În acest fel, PSD Mehedinți pierde unul dintre cei 3 deputați câștigați la alegerile din anul 2016.

Bălănescu este, în principal, supărat pe PSD, deoarece consideră că a fost izolat și ținut pe banca de rezerve. Parlamentarul a făcut declarații pentru postul nostru de televiziune.Bălănescu a mai declarat că are mare încredere în  PRO ROMÂNIA și că aici se va putea exprima liber. Mai mult, noul parlamentar PRO ROMÂNIA crede că o alianță bună poate aduce o victorie la alegerile prezidențiale din acest an.

Aluzia deputatului vine și pe fondul înțelegerii și bunei colaborări dintre PRO ROMÂNIA și ALDE.

Deputatul Alexandru Bălănescu a mai precizat că a venit la PRO ROMÂNIA și dintr-un motiv de afinitate față de Adrian Duicu, despre care spune că i-a fost un bun colaborator în vremea când conducea PSD Mehedinți. Nici de organizația locală a PSD Mehedinți nu era mulțumit deputatul Bălănescu, despre care spune că i-a limitat dreptul la exprimare.

În opinia proaspătului deputat PRO ROMÂNIA, Victor Ponta este unul dintre cei mai buni politicieni ai României, care va face o figură frumoasă pe scena politică.Alexandru Bălănescu este avocat de profesie, a fost decan al Baroului Mehedinți și a devenit deputat la alegerile parlamentare din anul 2016. La acea vreme, PSD Mehedinți și-a adjudecat trei dintre cei patru deputați ai județului nostru, dar și un post de senator.

În acest moment Grupul Parlamentar PRO EUROPA are în camera Deputaților 30 de membri.