DE LA 1 NOIEMBRIE, PARCAREA COSTĂ!

De la 1 noiembrie se va termina cu parcarea pe gratis, mai ales în zona centrală a municipiului. Primăria Severin a instituit un sistem de plată cu ora, iar cei care parchează în zonele marcate corespunzător, vor trebui să scoată din buzunar 2 lei și 50 de bani pentru fiecare oră de staționare. Plata se va face prin SMS, cu ajutorul unei aplicații ce funcționează în toată țara.

Adio parcare pe gratis la Severin! Puține vor mai fi locurile în care se va putea staționa fără a se plăti. Peste o mie de locuri de parcare, în special în zona centrală, au fost marcate corespunzător și li s-au atașat indicatoare de parcare cu plată. O oră de parcare va costa 2 lei și 50 de bani, cu tot cu TVA, iar plata se poate face prin SMS sau cu cardul, iar după caz, banii se vor lua din cont sau vor fi încasați pe factura de telefonie mobilă. Aplicația cu care se lucrează se numeste TPARK, se poate descărca pe telefonul mobil și este operațională în toată țara.

Cei care nu plătesc ora de parcare, riscă să rămână fără mașină, deoarece Poliția Locală o poate ridica. Totuși, măsura intră în vigoare de la data de 1 noiembrie, iar o perioadă autoritățile locale vor da dovadă de clemență, până când oamenii se vor obișnui.

Urmărește noua pagină de facebook @Tele2drobeta2021

Pagina oficiala https://www.facebook.com/Tele2drobeta2021


This will close in 10 seconds