SCANDAL CONJUGAL ÎN PLINĂ STRADĂ

Un scandal conjugal s-a produs astăzi de dimineață în zona centrală a municipiului, chiar în vecinătatea Catedralei Ortodoxe. Un bărbat gelos, pentru care idea de a divorța e cel mai probabil de neacceptat, și-a agresat soția în plină stradă, sub ochii fiului lor. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de jandarmi pentru ca situația să se calmeze.

Extrem de recalcitrant și de nervos, un bărbat și-a agresat soția în plină stradă, sub ochii a zeci de trecători, în vecinătatea Catedralei Ortodoxe din centrul municipiului. Cei doi soți erau împreună cu fiul lor, un adolescent vizibil marcat de scandalul conjugal iscat în public. Speriați, oamenii care au asistat la scenele violente au chemat poliția și la scurt timp, la fața locului, a sosit un echipaj de jandarmi. Realizând ce făcuse, bărbatul s-a liniștit, dar numai pentru scurt timp, deoarece la un moment dat s-a luat la harță cu jandarmii. Oamenii legii au încercat să îl calmeze, în timp ce femeia agresată își stăpânea cu greu lacrimile. Până la urmă, misterul violenței domestice din stradă s-a elucidate: femeia dorea să divorțeze, lucru cu care soțul se pare că nu prea era de accord.

Până la urmă, jandarmii l-au liniștit pe soțul scandalagiu și pentru a fi siguri că acesta se potolește au chemat și un echipaj al poliției municipal la fața locului. Violența domestic a devenit, în ultimii ani, tot mai frecventă și, din păcate, în multe cazuri astfel de violențe s-au soldat cu adevărate tragedii.