CORINA MORARU, VICECAMPIOANĂ LA TIR

Frontieristă mehedințeană, vicecampioană la Campionatul de Tir al M.A.I.!   În perioada 14-17 mai 2019 s-a desfășurat Campionatul de Tir al M.A.I., în poligonul Sângeorgiu de Mureș. În cadrul campionatului, polițista de frontieră din Mehedinți, Corina Moraru a reușit performanța de a se clasa pe locul al doilea, fiind de altfel desemnată și cel mai bun polițist din cadrul lotului I.G.P.F.!

Campionatul de tir al MAI, care s-a desfășurat de curând, a fost prilejul ca, polițista de frontieră, Corina Moraru să  mai adauge în palmaresul său încă o medalie. La startul competiției au fost aliniați aproximativ 160 de sportivi care s-au întrecut în cadrul a două manșe, însă  mehedințeanca a reușit să  urce pe podium.

Corina a reușit, în doar câțiva ani de la angajarea în Poliția de Frontieră, să  facă  performanță în acest sport, astfel castigând zeci de competiții de tir. În 2012, Corina a adus la Mehedinţi titlul de campioană naţională la tir cu pistolul. Performanţa sa este una de admirat şi pentru că nu deţine pregătire militară anterioară. Până în anul 2006, a lucrat în mediul privat, însă acum simte ca și-a găsit locul la Poliţia de Frontieră.