ÎNTRE PASIUNE ȘI MESERIE

Melodiile unor nume celebre ale muzicii ușoare din anii ’60-’70, răsună unic în căsuța modestă a unui bărbat din județul Mehedinți!

Ștefan Popescu s-a îndrăgostit, încă din tinerețe, de melodiile unor artiști consacrați ai muzicii ușoare precum Areta Franklin, James Brawn sau chiar Chuck Berry, și de atunci le dăruiește publicului cu pasiune, dar mai ales, cu talent. Acesta spune că muzica este pentru el hrană spirituală. În interpretarea lui Ștefan Popescu,piesele sună extraordinar. Artistul își interpretează rolul cu pasiune, în căsuța sa din satul Noapteșa. Acesta a cântat la început în cluburi din București.

Ștefan este o enciclopedie când vine vorba de muzica americană a anilor 40, 50, 60. O dovedește vorbind cu lejeritate despre marii artiști cărora și astăzi le interpretează piesele cu aceeași pasiune.Artistul spune că muzica este pentru el un fel de hrană spirituală și tocmai de aceea nu are regrete că nu a reușit mai mult în muzică.

Muzica pe care o interpretează, în timp a îndrăgit-o și soția sa , iubitoare de  muzică populară.Și pentru că își iubește atât de mult idolii, acesta are acasă o colecție impresionantă de cd-uri și dvd-uri unice. 

Ștefan Popescu, care în viața de zi cu zi este șofer pe o autobasculantă,  știe să cânte și la muzicuță, pe care o are mereu asupra sa, pentru că îl ajută să-și umple timpul.