CAPTURĂ CU ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ

Țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră severineni! Oamenii legii au descoperit peste cinci mii de pachete cu țigări de contrabandă, pe care un mehedințean intenționa să le plaseze pe piaţa neagră.

Poliţiştii de frontieră ai judeţului Mehedinţi au avut parte de o nouă captură  în ceea ce priveşte contrabanda cu ţigari. Un mehedinţean intenţiona sa vândă  mai multe pachete cu ţigări pe piaţa neagră din Drobeta Turnu-Severin pentru a scoate profit.

“Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi ,au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile,ocazie cu care a fost depistat în trafic, un bărbat , în vârstă de 50 de ani,cu domiciliul în judeţul Mehedinţi. În urma efectuării controlului autoturismului , poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse pe bancheta din spate şi în portbagajul acestuia,cantitatea de 5.450 pachete cu ţigări , diferite mărci, fără marcaje fiscale. Bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze ţigările pe piaţa neagră din Drobeta Turnu –Severin.. Autoturismul,în valoare de peste 10.000 mii de lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră Mehedinţi ,în vederea continuării cercetăriilor”,a declarat Corina Moraru,purtător de cuvânt S.T.F.M.Mehedinţi.

Cazurile de contrabandă cu ţigări sunt aproape la ordinea zilei in Mehedinţi , căci mulţi sunt cei care işi încearcă norocul pe piaţa neagră. Însă, de fiecare dată ajung in plasa oamenilor legii.