PALATUL COPIILOR, SPECTACOL DE POVESTE

Spectacol de poveste, la Palatul Copiilor Drobeta Turnu-Severin, seara trecută! Pentru a marca începutul noului an școlar, au fost pregătite mai multe momente artistice. Piese de teatru, momente de muzică ușoară și de muzică populară, au fost doar câteva dintre surprizele pregătite special cu această ocazie.

Momentul a fost marcat prin intermediul unui spectacol de excepție, pregătit de elevi ai palatului, sub atenta coordonare a cadrelor didactice, dar și a conducerii instituției de învățământ.
Oferta educațională pentru elevi este una variată, iar pentru a demonstra cel mai bine care este activitatea palatului, colectivul a pregătit un spectacol în care s-au implicat toate cercurile palatului.

Muzica populară, muzica ușoară, teatrul, dansul, tenisul, pictura, cenaclul, revista presei, informatica, jocuri logice, artă textilă, carting, sunt doar câteva dintre activitățile ce așteaptă să fie descoperite de către cei interesați

Palatul Copiilor Drobeta Turnu-Severin este locul în care elevii pot să-și petreacă timpul liber învățând, prin intermediul unor activități creative și distractive.

Cei, care sunt interesați să participe la cursurile extrașcolare, oferite de Palatul Copiilor, trebuie să știe că aceste cursuri sunt gratuite și se fac pe bază de înscriere.