AŞA PREPARI CELE MAI BUNE PÂRJOALE DE POST

Postul a început de curând , aşa că avem nevoie de inspiraţie , în bucătărie, pentru a-l putea duce la bun sfâeşit ,rămânând sănătoşi. Reţeta de astăzi este gustoasă şi deloc grea de preparat.

                  Ingrediente :450 gr de pâine albă şi neagră ,150 gr de morcov,100 gr de ciuperci albe,sare şi piper, după gust, o bucată de ceapă albă, un bucheţel de mărar, un bucheţel de pătrunjel, o lingură mare de griş,3 căţei de usturoi, făină albă, ulei, un vârf de lingură de bicarbonat alimentar.

                  Mod de preparare:Înmoaie pâinea în apă. Scurge bine şi dacă obserbi, la pipăit, că nu s-a înmuiat bine coaja de pâine, înlătur-o. Dă prin robot ciupercile crude , pe care le-ai curăţat şi spălat în prealabil. Împreună cu ciupercile toacă şi ceapa şi usturoiul ,mărunt, apoi se toacă si morcovul. În vasul  în care ai pus pâinea înmuiată, răstoarnă ciupercile, ceapa ,usturoiul şi morcovul. Potriveşte de sare,piper, adaugă verdeaţa tocată, grisul si bicarbonatul. Fă biluţe în făină şi prăjeste-le în ulei mult. Mănâncă-le aşa sau cu un sos.