WEEKEND ÎNCĂRCAT PENTRU POMPIERII MEHEDINȚENI

Pompierii din cadrul ISU “Drobeta “ al județului Mehedinți au intervenit, în acest sfârșit de săptămână, pentru stingerea a 11 incendii, salvarea victimelor ca urmare a producerii a patru accidente rutiere, deblocarea ușii unui apartament și pentru acordarea primului-ajutor calificat în cazul a 36 de urgențe medicale.

Dintre cele 11 incendii izbucnite în această perioadă, nouă s-au manifestat la vegetaţie uscată, afectând peste 100 de ha de teren, un incendiu a izbucnit la un autoturism în localitatea Colibaşi şi altul la o anexă gospodărească din localitatea Eşelniţa.Unsprezece persoane, victime ale accidentelor rutiere, au fost salvate de echipajele de pompieri.

Astfel, în localităţile Lunca Banului, Halânga, Vânjuleţ şi Orşova, a fost nevoie de descarcerarea victimelor dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Dintre cele 11 victime ale accidentelor, 6 persoane au fost transportate la UPU de către echipajele medicale, după ce au primit îngrijiri medicale de urgenţă la faţa locului.