VREMEA REA S-A INSTALAT ÎN JUDEȚ

Mehedințiul, sub atenționare meteorologică și hidrologică! În timp ce instabilitatea atmosferică se va menține până în această noapte, avertizarea hidrologică este valabil până mâine dimineață.

Toamna începe să își facă simțită prezența și în Mehedinți. Județul noastru se află până la ora 23:00, sub atenționare meteorologică de instabilitate. Astfel, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceastea se vor manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină. În intervale scurte sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20 – 25 l/mp și izolat 40 – 50 l/mp.

Dacă de atenționarea de meteorologică scăpam în această noapte, județul nostru se află și sub cod galben de inundații, până mâine dimineață la ora 10. Râurile cu bazinele hidrologice Cerna și Desnățui sunt vizate direct de cod. Averitizarea este valabilă și în județele: DOLJ, GORJ, ARAD, ALBA, BIHOR, CLUJ, SIBIU, TIMIȘ ȘI CARAȘ-SEVERIN.

Urmărește noua pagină de facebook @Tele2drobeta2021

Pagina oficiala https://www.facebook.com/Tele2drobeta2021


This will close in 10 seconds