SPITAL NOU ŞI LOCUINŢE IN STREHAIA

            Performanță administrativă de excepție la Strehaia! Aflat într-o vizită oficială de lucru, în județul Mehedinți, Ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a declarat că, la nivelul întregii țări, sunt doar două spitale orășenești, care vor fi redechise, prin banii proveniți din Programul Național de Dezvoltare Locală II: cel din Strehaia și cel din Mioveni. Totodată, oficialul dă asigurări ferme că va sprijini adminsitrația locală, pentru înființarea de locuințe de tip ANL, pentru medicii, care își vor desfășura activitatea în Strehaia.

                    În data de 4 martie ,administraţia locală din Strehaia a semnat,cu ministrul dezvoltării ,contractul ce asigura finanţarea  pentru reabilitarea şi modernizarea unităţii medicale din acest oraş. Termenul de execuţie al lucrării este de 16 luni.

               Vestea redeschiderii spitalului din oraş este aşteptată de ani întregi de comunitatea strehăiană. După ce va fi reabilitat, spitalul din Strehaia va avea si o subunitate de primiri- urgenţe dotată cu aparatură la cele mai înalte standarde.