PRO ROMÂNIA, PRINTRE OAMENI

Caravana electorală a PRO ROMÂNIA a ajuns în nordul județului Mehedinți. De la Broșteni, până la Baia de Aramă și Nadanova, mehedințenii s-au arătat interesați de partidul condus de Victor Ponta. Mulți dintre ei și-au amintit de perioada când acesta era prim-ministru și chiar au spus că îl vor președinte.

PRO ROMÂNIA se face din ce în ce mai cunoscut mehedințenilor. Caravana electorală a formațiunii conduse de Victor Ponta a ajuns în acest week-end în comuna Broșteni și apoi a urcat către zona de nord a județului. În discuțiile cu staff-ul de campanie, oamenii și-au amintit cu plăcere de perioada în care Victor Ponta era în fruntea Guvernului României, dar și de realizările acelor guverne. Nu puțini au fost cei care și-au exprimat dorința ca fostul premier să candideze la alegerile prezidențiale din toamnă, pentru că, spun ei, a fost un adevărat român care a făcut ceva pentru acestă țară.

Și în orașul Baia de Aramă, oamenii i-au primit cu simpatie pe cei din staff-ul de campanie al PRO ROMÂNIA și s-au arătat interesați de candidații acestui partid. Victor Ponta a fost de departe cel mai apreciat lider politic.

În satul Nadanova, oamenii se aflau la Sărbătoarea Liliacului, însă Campania electorală i-a surprins plăcut, mai ales că din staf-ul PRO ROMÂNIA făceau parte foarte mulți tineri.Victor Ponta se prezintă în fața românilor la primul examen electoral al PRO ROMÂNIA și este foarte bine cotat în ultimele sondaje de opinie.

Pe lista de candidați ai tinerei formațiuni politice se află pe primul loc Victor Ponta, urmat de comisarul European Corina Crețu, fostul premier al Moldovei, Iurie Leancă și de fostul șef de Guvern Mihai Tudose.