SE AMÂNĂ SPECTACOLUL AERONAUTIC

 „Drobeta Fly In” oferă, an de an, iubitorilor de adrenalină din județ spectacole aeronautice și acrobații care mai de care mai spectaculoase. Cea de a XIII-a ediție urma să aibă loc sâmbătă, 27 iunie, însă acesta a fost amânată pentru o vreme.  Motivele amânării spectacolului sunt determine de situația epidemiologică COVID 19. 

Pandemia de Coronavirus ne afectează și pe noi. Spectacolul, care ar trebui să se organizeze pe 27 iunie, va fi amânat. Ca atare, vom stabili o nouă dată la care va fi organizat acest spectacol, împreună cu partenerii noștri privați și cu Aeroclubul Românei. Era un eveniment mult așteptat, pe care publicul din Mehedinți îl dorește, devenind, deja, tradiție. Anul acesta, urmează să organizăm cea de-a XIII-a ediție, pentru că este important ca publicul să știe că evenimentul nu se anulează, ci doar se amână. Cel mai probabil, noua dată a evenimentului va fi stabilită la sfârșitul lunii iulie-începutul lunii august.”, a precizat organizatorul evenimentului, Endre Molnar.

Sfârșitul lunii iulie sau cel târziu începutul lui august, va fi data când se va desfășura cea de a XIII-a ediție a evenimentului aeronautic, Drobeta FLY IN.