PROTEST INEDIT: UN SEVERINEAN S-A SUIT ÎN MAȘINA RIDICATĂ DE POLIȚIE ȘI A REFUZAT SĂ COBOARE PÂNĂ CÂND I S-A ÎNAPOIAT MAȘINA.

Un severinean, surprins de Poliția Locală din municipiu, în timp ce parca într-o zonă interzisă de pe strada Dr. Saidac, s-a trezit cu mașina ridicată platformă. Platforma a plecat, dar, apărut ca din senin, proprietarul a profitat de oprirea la intersecție, s-a suit pe platformă, la volan, și a refuzat mai bine de o jumătate de oră să coboare. În tot acest timp, toată conducerea Poliției Locale s-a rugat de el.

Ambiție totală și comedie stradală savuroasă! S-a întâmplat pe strada Dr. Saidac din municipiu, în zona numită „Autogara veche”. Un severinean, căruia Poliția Locală, i-a ridicat autoturismul, s-a suit pe platformă, a intrat la volan și nu a mai fost chip să fie dat jos. Mai bine de o jumătate de oră polițiștii locali s-au rugat de el să coboare, pentru că altfel nu pot da mașina jos de pe platformă, cu tot cu el. Văzând că nu se pot înțelege cu încăpățânatul, polițiștii locali au chemat ajutoare! Și nu pe oricine, ci pe șefii lor cei mai mari: directorul și directorul adjunct al Poliției Locale Drobeta Turnu Severin. Șefii cei mari s-au rugat frumos de bărbat, au suit la el pe platformă, l-au rugat să lase geamul de la portieră și i-au explicat că nu pot da mașina jos dacă el este în interior, deoarece legea nu le permite și se poate întâmpla vreun accident. Dar nu a fosst cu putință să convingă bărbatul să coboare.

La scurt timp, polițiștii au aflat că omul era cardiac și atunci s-au purtat cu mare atenție cu el, pentru a nu îl enerva! „Vreți mașina înapoi? O dăm imediat jos, dar nu putem dacă dumneavoastră nu coborâți din ea! Nu avem voie să vă luăm cu totul!”, ia explicat directorul adjunct al Poliției Locale, Gheorghe Sfințescu. Același lucru i-a spus și șeful cel mare, colonelul Marian Gârlea. În zadar, însă!

Așa că negocierile au devenit din ce în ce mai dure! Omul a scos și banii de amendă, a spus că o plătește pe loc, doar că a motivat că nu se dă jos din mașină deoarece se teme că polițiștii fug cu mașina lui. Doar fiul și soția au reușit să îl convingă pe bărbat să coboare de pe platformă, dar numai după ce i-a rugat să stea în fața autoutilitarei ca să fie sigur că aceasta nu fuge cu mașina lui cu tot.

Comedia s-a terminat cu o amendă de 100 de lei pentru bărbat.