COPLEȘIT DE REMUȘCĂRI! BĂRBATUL CARE, CU O LUNĂ ÎN URMĂ, ȘI-A ÎNJUNGHIAT SOȚIA, ÎNTR-O STAȚIE DE AUTOBUZ, S-A SINUCIS ÎN AREST

Dumitru Mihăiescu, bărbatul de 40 de ani care, în urmă cu o lună, și-a înjunghiat soția, în parcarea unei firme de cablaje auto din municipiu, și-a pus capăt zilelor, în arest preventiv. Bărbatul se afla, din 29 octombrie, în arest preventiv la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, unde își aștepta sentința pentru acuzația de tentativă de omor. El  fusese trimis în judecată și instanța încă nu se pronunțase definitiv în această cauză.

Potrivit unor surse, deoarece Penitenciarul nu a dat încă un punct de vedere oficial, Dumitru Mihăiescu s-ar fi automutilat cu ajutorul  unui fragment dintr-o sticlă spartă și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean, în cursul după-amiezii de marți, 13 noiembrie 2018. La câteva ore după incident, bărbatul a încetat din viață. Se pare că avea o plagă destul de urâtă și adâncă în zona abdomenului.  IPJ Mehedinți are și un punct de vedere oficial în care susține că bărbatul s-a automutilat cu un obiect ascuțit.

Cel mai probabil, remușcările sunt cele care l-au împins pe agresor către sinucidere.  Potrivit unor surse judiciare de la acea vreme, Dumitru Mihăiescu (40 de ani) și-a așteptat soția, în seara zilei de 2 octombrie 2018, de care era despărțit în fapt, să iasă de la serviciu și, în stația de autobuz, a atacat-o cu un cuțit. I-a aplicat două lovituri în zona gâtului și una în torace, aproape de inimă. Colegii de muncă au sărit în ajutorul victimei, oprindu-l pe agresor și, cel mai probabil, reușind, în felul acesta, să salveze viața femeii.