POMPIER MEHEDINȚEAN,CAMPION EUROPEAN

Ne mândrim cu el! Pompierul mehedințean , Lepădatu Ionuț, a dus numele României ,pe podiumul european. Competiția s-a desfășurat în perioada 1-6 mai, în Spania. Acesta a câștigat argintul la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness, unde, de altfel România a obţinut locul 6.

Mehedinţeanul a fost medaliat cu argint la categoria Men`s Physique – 174 cm, reuşind să se remarce şi peste hotare.Ionuț și-a început cariera în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” al Județului Mehedinți în anul 2010. Începând cu anul 2012, timpul petrecut în sala de forță l-a făcut să îndrăgească fitnessul care a devenit un hobby pentru el.

De anul trecut, pasiunea pentru acest sport l-a făcut pe Ionuț să își dorească mai mult, să atingă un alt nivel, și anume să devină sportiv profesionist. La sfârşitul anului 2018, prin participarea la prima sa competiţie internaţională “Cupa Mondială de Culturism şi Fitness” desfăşurată la Cluj-Napoca, a obținut medalia de aur pentru România şi a ocupat locul al II-lea la categoria OPEN, împlinindu-și visul de a deveni sportiv profesionist.

Acum , Ionuț spune ca visează să obțină cât mai multe trofee, diplome și medalii.