POLIȚIA ROMÂNA, LA CEAS ANIVERSAR

Poliția Româna se afla la ceas aniversar, se  împlinesc 197 de ani de profesionalism și sprijin pentru cetateni, ocazie cu care Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți organizeaza o serie de activități cu si despre mehedințeni.Cei care vor participa la evenimente vor avea parte de numeroase expoziţii în subunitațile poliției.

‚‚Activitațile dedicate zilei Poliției Române au debutat încă de la începutul acestei luni ,prin organizarea unor competițtii interne sportive,si aici vorbim de fotbal,sah,tenis de masă. De aemenea,începând de mâine,evenimentul Ziua Porților Deschise va debuta la Poliția Municipiului Orșova,care va organiza și un concurs de legislație rutiera. În zilele urmatoare ,acest eveniment se va desfașura si la celelalte poliții orașenesti,cum ar fi , Strehaia ,Baia de Aramă și Vânju Mare. Vineri ,22 martie, Inspectoratul Județean Mehedinți,organizeaza  Ziua Porților Deschise ,unde vor fi expuse standuri cu tehnica din dotare.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, cms. şef Nicolae Lohon.

Este deja tradiție, ca de ziua lor, politisții să deschidă larg porțile instituției pentru  a-i primi pe vizitatorii curioși. La fel ca in fiecare an, evenimentul reprezintă o atracție in special pentru cei mai mici dintre mehedințeni, care viseaza sa îmbrace, cândva, haina de polițist  .Totodată,oamenii legii,vor organiza si deja tradiționalul eveniment cupa presei la tir ,activitate  la care, an de an răspund jurnaliștii din întreg județul .