Noaptea trecută, bărbatul, care a incendiat-o pe tânăra de 17 ani din Dârvari, s-a stins din viață

Ion Turnagiu a murit, luni noapte, la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu- Severin.

În data de 25 iunie, Turnagiu a fost internat în spital, după ce a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Acesta a fost găsit de polițiști, spânzurat cu tricoul. Bărbatul se afla în arestul IPJ Mehedinți din data de 13 iunie, după ce a incendiat o fată de 17 ani, din localitatea Dârvari.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu- Severin.

Tânăra incendiată este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.
Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi. La un an de la eliberarea lui, acesta a recidivat și a incendiat o tânară din Dârvari.