O NOUĂ PARCARE, PE TOPOLNIȚEI

O nouă parcare și un parc au fost amenajate la blocurile de pe strada Topolniței, din spatele Pieței „Lucian”. Parcarea beneficiază și de reabilitarea rețelei de canalizare, pentru ca apele pluviale să nu distrugă asfaltul.

În spatele Pieței „Lucian”, de pe strada Topolniței, a fost finalizată o nouă parcare ultramodernă, cu o capacitate de 30 de locuri. Tot aici au fost reabilitate și zonele verzi și s-a pus la punct rețeaua de canalizare. Locurile de parcare au fost deja marcate și numerotate, iar zona arată minunat.  Aici nu se mai făcuseră lucrări de asemenea amploare de aproape 3 decenii.

„Pe lângă parcare și zona de parc pe care am reabilitat-o, era aici o junglă, oamenii sunt mulțumiți, continuăm reabilitarea zonei. Vom avea 30 de locuri de parcare, s-a reabilitat și rețeaua de canalizare”, a explicat primarul Severinului, Marius Screciu.

Lucrările în zonă vor continua cu amenajarea de parcuri și alei, dar și cu montarea de bănci, iar zona va avea un aspect mult mai modern și mai civilizat.

Urmărește noua pagină de facebook @Tele2drobeta2021

Pagina oficiala https://www.facebook.com/Tele2drobeta2021


This will close in 10 seconds