MEHEDINȚENI, REȚINUȚI PENTRU MAI MULTE INFRACȚIUNI

Activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și menținerea unui climat optim de siguranță publică, în județ! Astfel, mai mulți tineri au fost reținuți pentru săvârșirea a patru infracțiuni. De altfel,  alte două persoane, de 66 și 67 ani, au fost reținute de polițiști pentru contrabanda cu țigări.

Doi dintre suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, astăzi, fiind prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea unei măsuri preventive.

Tot în ultimele ore, polițiștii au depistat alte două persoane de 66 și 67 ani, care dețineau mai multe țigări de contrabandă. De la începutul anului 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au confiscat 187.500 țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, în valoare de aproximativ 94.000 lei.

De altfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 11 iunie, de Judecătoria Dr. Tr. Severin. Concret: un bărbatul, în vârstă de 25 ani, din municipiu, a fost condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe și auto, fapte comise în perioada 2013-2017. El a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin.