MEHEDINȚENI CERCETAȚI PENTRU BRACONAJ

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 5 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În cadrul activităților au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 11 trofee de vânat, muniție deținută ilegal, dispozitive de iluminat și articole pirotehnice.
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor
.

Un alt caz de braconaj a avut loc în Strehaia. Polițiștii au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Astfel, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 28 kg carne pentru care există suspiciunea ca provine din activitatea de braconaj, o armă și muniția aferentă.
În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.