’’MĂRIE ȘI MĂRIOARĂ’’

Surprize pentru locuitorii din zona de nord a județului! Cu ocazia Nașterii Maicii Domnului, locuitorii din comuna Isverna, sat Seliștea, dar și mulți alții, vor avea parte de un final de săptămână cu multă distracție și voie bună.

Evenimentul, organizat de Marian Balaci va reuni artiști de seamă ai muzicii populare din Mehedinți, și se va desfășura vis-a-vis de Pensiunea ’’STEAUA MUNȚILOR’’.Cu acest prilej de bucurie, mehedințenii și nu numai sunt așteptați să  participe la evenimentul ce se anunță, încă de pe acum, a fi un real succes.

Sunt așteptați peste 800 de participanți la acest eveniment, pentru a petrece românește, într-unul dintre locurile de vis ale Mehedințiului. De asemenea, organizatorii au pregătit pentru cei care vor lua parte la eveniment locuri de joacă pentru copii, muzică și multă, multă voie bună.

Astfel, concertul extraordinar de muzică populară, intitular sugestiv ’’Mărie și Mărioară’’, așteptat cu nerăbdare de isverceni, va debuta pe data de 6 septembrie, începând cu ora 19.00, când sunt așteptați toți mehedințenii, cu mic cu mare, și nu numai.