CADRELE DIDACTICE, UMILITE!

Umilințe pentru cadrele didactice! Profesorii au primit mai multe insulte, în ultimii ani. Aceștia vor fi puși în situații umilitoare, după ce o lege a fost votată, chiar de  Președintele României și publicată în Monitorul Oficial.

Așa se face că, toți profesorii, medicii pediatrii, medicii de familie , dar și specialiștii, care intră în contact cu copiii, și oricine lucrează cu minorii sunt obligați să prezinte la locul de muncă un certificat de integritate comportamentală, care confirmă că nu sunt agresori sexuali.Deși ideea de a avea o bază de date cu persoanele care au deviații sexuale este binevenită, aceasta a fost pusă în practică sub o formă nu tocmai agreabilă pentru cei care iau contact cu cei mai mici dintre locuitorii țării. 

Cei, care, deja sunt angajați pot merge oricând, pentru că nu există o limită de timp, să obțină această adeverință care trebuie adăugată la dosarul lor de la Resurse Umane”, a declarat deputata independentă Oana Bîzgan.

Deși cadrele didactice plătesc taxe și impozite, ipocrizia pare să nu aibă sfârșit. Acestea au parte numai de atitudini în care sunt suspectați de pedofilie sau chiar de crime neconstituționale.

Profesorii, învățătorii și educatorii sunt obligați să prezinte, la școală, o adeverință că nu sunt violatori, pedofili sau suspecți în dosare penale cu agresiuni sexuale.Practic, legea pare a fi dată pentru a justifica menținerea unor posturi călduțe și bine plătite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *