ÎNFIORĂTOR! BĂTRÂNĂ SCHINGIUITĂ ȘI UCISĂ PENTRU BANI

O femeie de 72 de ani din localitatea Scăpău a murit în chinuri groaznice, schingiuită de niște hoți, pentru a le spune unde își ține banii. Poliția nu are încă indicii cu privire la autori.

O bătrână din localitatea Scăpău și-a găsit cel mai groaznic sfârșit. A fost schingiuită cu cruzime pentru a spune unde ține banii în casă. I-au dat cu o rangă în cap, au tăiat-o cu o sabie și i-au băgat o igliță în picior.

I-au luat din casă un lănțișor și un card bancar. I-au smuls din ureche cerceii. Sătenii din Scăpău sunt îngroziți de cele petrecute și spun că niciodată nu s-a mai petrecut în satul lor o faptă de o asemenea cruzime.

Din spusele martorilor, femeia a scos acum câteva zile o sumă de bani de la bancă. Ea era proprietara unui magazin amenajat în incinta casei sale.

Femeia a fost găsită moartă în casă vineri, 4 ianuarie și se pare că decesul a survenit joi seara. Poliția din Mehedinți nu a reușit să dea de urma făptașilor. De altfel, polițiștii nu au dat nicio informație publică despre acest caz care a oripilat o comunitate întreagă.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți precizează că în acest caz s-au făcut percheziții, s-au solicitat date de pe operatorii de telefonie mobilă, de la bănci.