FURNIZORII DE SERVICII, ULTIMATUM PENTRU SEVERINENI

Ultimatum pentru severineni! Societățile, care asigură serviciile de salubritate, apă-canalizare și căldură, fac mari eforturi, în această perioadă, pentru a continua furnizarea utilităților în condițiile actuale, când datoriile au crescut semnificativ. Puțini sunt beneficiarii care achită la timp plățile pentru aceste utilități.

Furnizorii serviciilor de salubritate, apă și căldură fac un apel către persoanele fizice, asociațiile de proprietari, instituțiile publice și societățile comerciale, care au acumulat facturi neachitate până în prezent, să facă eforturi privind plata datoriilor.  Societatea Brantner a notificat clienții datornici și continuă să preia deșeurile cu condiția ca debitele restante să fie achitate în cel mai scurt timp posibil.

Societatea SECOM a trimis diverse notificări către utilizatorii care nu și-au achitat facturile restante și are posibilitatea de a se îndrepta împotriva acestora pe cale executorie, în caz că nu se vor grăbi la plata serviciilor de apă și canalizare furnizate.

Societatea SPAET a întreprins măsuri în vederea notificării privind plățile restante și a semnării unor angajamente de plată. Cei care nu și-au respectat angajamentul vor fi acționați în instanță.

Deoarece în aceasta perioadă, măsurile ce pot fi luate de către furnizorii principali de servicii ale municipiului Drobeta Turnu-Severin sunt limitate în contextul pandemiei, consumatorii sunt îndrumați să facă demersuri spre achitarea debitelor datorate.