CARTIERUL APOLODOR SE MODERNIZEAZĂ

Se lucrează intens la infrastructura cartierului Apolodor. A fost realizată racordarea la rețeaua de gaz, canalizare și montarea bordurilor. În plus, pentru fluidizarea traficului, două sensuri giratorii noi vor fi amplasate în zonă.

În prezent, pe strada Iezerului din cartierul Apolodor este implementată rețeaua de gaz și canalizare și se lucrează intens pentru montarea bordurilor. Având o lățime de 7 m, un trotuar de aproximativ 1,5 m va putea fi construit aici, cu o zona verde de 85 cm, asemănător cu cele de pe Bulevardul Bicazului, având aceeași configurație.

În proiectul care include modernizarea cartierului, sunt prinse și cele două sensuri giratorii care vor fi amplasate în zona. Astfel, vechile bălți și noroaie vor rămâne doar în amintirea localnicilor care vor beneficia în curând de toate utilitățile necesare unui trai decent într-o zonă urbană. De îndată ce condițiile meteorologice vor permite, va fi realizată și asfaltarea.

Lucrările au putut fi realizate datorită implicării primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin, fiind finanțate din bugetul local. Până la sfârșitul anului în curs, se estimează a fi realizată o mare parte din acțiunile de modernizare cuprinse în proiect.