EDUCAȚIE TIMPURIE INCLUSIVĂ DE CALITATE

Întâlnire de lucru,’’Educație timpurie inclusivă de calitate’’, desfășurată în această perioadă în Drobeta Turnu-Severin!  Evenimentul se derulează în cadrul parteneriatului dintre Ministerul Educației Naționale cu Agenția pentru Educație Timpurie și Centrul pentru Educație și Dezvoltare  Profesională Step by Step.

Un eveniment important a avut loc, astăzi, în Mehedinți, în municipiul Drobeta Turnu-Severin. La acestă conferință au participat mai mulți educatori din mai multe zone ale țării. După prezentarea gazdelor și a invitaților s-a trecut la efectuarea lucrărilor conferinței.

De asemenea, s-au reunit și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, inspectori pentru înățământul preșcolar/educație timpurie, metodiști/cadre didactice din județele Dolj, Gorj, Caraș-Severin, Teleorman, Covasna, dar și membri ai Comisiei Naționale de Specialitate, cu rolul în implementarea și susținerea parteneriatelor cu UNICEF, Banca Mondială, Asociația OvidiuRo și Centrul pentru Educație și Dezvoltare profesională Step by Step, pentru o educație timpurie inclusivă și de calitate.

Educația preșcolară este importantă în formarea viitorelor valori ale județului Mehedinți, dar și ale României. Totodată este importantă și dăruirea cu care dascălii vin în sprijinul formării viitorului acestei țări.