DONAȚIE DE APARATURĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

Trei secții importante din Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin s-au bucurat, astăzi, de donațiile primite de la CORA DROBETA. Este vorba de aparatură medicală, în valoare de 51.000 de lei, necesară secțiilor de Pneumologie, Pediatrie și Boli Infecțioase.

Campania „Luna inimilor deschise”, organizată de cunoscutul hipermarket sensibilizează clienții ca atunci când trec pe la casele de marcat să lase mici sume de bani pentru dotarea spitalelor. La sumele astfel colectate se mai adaugă și alte sume ceva mai consistente puse de CORA, iar toți acești bani se folosesc pentru dotarea cu aparatură medicală a unor secții din spitalele de pe raza județului.

Din cei 51.000 de lei, alocați Spitalului Județean, au fost achiziționate monitoare, aparate de aerosolizare și măsurare a pulsului, dar și un incubator pentru nou-născuți. Este cea de-a cincea campanie de acest fel, prin care CORA DROBETA vine în întâmpinarea nevoilor de dotare ale multora dintre secțiile Spitalului Județean Severin, iar aceste aparate sunt binevenite, mai ales că unele dintre ele sunt vitale pacienților.