DECLARAȚII POLITICE CU SALA GOALĂ

De vreo câteva zile a început un concurs de contre pe rețeaua de socializare Facebook, între puterea și opoziția din Mehedinți. Totul a început între deputatul PSD Alina Teiș și președintele TNL Mehedinți, Cristian Pavel. Apoi discuțiile în contradictoriu s-au mutat între colegii deputați Alina Teiș și Virgil Popescu.

Deputatul PNL de Mehedinți, Virgil Daniel Popescu, îi răspunde colegei sale deputate de la PSD, Alina Teiș, într-o postare pe opagina sa de Facebook. Reacția deputatului liberal vine după ce colega de la PSD a precizat, evident tot pe Facebook, că Virgil Popescu este trist. Doar că postarea lui Virgil Popescu aduce clarificări la apetitul uriaș al doamnei Teiș de a rosti declarații politice de la tribuna Camerei Deputaților. Marea majoritate a acestor declarații sunt rostite în fața unei săli goale, iar imaginile postate de Virgil Popescu arată că în sală erau 3 – 4 parlamentari.

Alături de acest video, (click pentru a viziona) deputatul Virgil Popescu îi scrie deputatei PSD că politica nu este pentru oricine, dar pe zi ce trece se poate constata ca nu e cu siguranță pentru deputata Alina Teiș. Mai spune deputatul că i se pot reproșa poate multe altele, dar nu că ar fi misogin sau prost crescut.

„Asa ca doamna deputat ar trebui să își vadă de declarațiile politice, pe care le susține cu sala goală, și să înceteze să mă atace – gratuit! Dar când nu ai realizari cu care sa te prezinți în fața electoratului atunci iț rămâne atacul. Doamna Teiș nu “muriți” de grija mea!”, scrie deputatul PNL Virgil Popescu, pe contul său de Facebook.

Totul a plecat de la o conferință de presă în care deputatul PNL de Mehedinți a acuzat-o pe Alina Teiș că a votat împotriva creșterii alocațiilor pentru copii.

„Într-o conferință de presă organizată în județul Mehedinți, un anumit deputat PNL, încercând să-și prezinte faptele sale de “vitejie” din Parlament, m-a criticat și m-a jignit tot pe mine. Ambițios și consecvent, ce să zic? Probabil, parlamentarul PNL din Mehedinți (organizație pe care are doar impresia că o conduce) este un personaj trist, deoarece nu a mai avut acces la bănuții statului”, a scris Alina Teiș pe Facebook.

Dincolo de toate aceste atacuri reciproce, județul Mehedinți este tot așa cum îl știam cu toții: sărac, trist, fără locuri de muncă și din ce în ce mai depopulate. Bugetul de stat mai are de așteptat, iar doamna deputat Teiș este fericită că zboară la Bruxelles, așa cum vedem dintr-o poză cu aripa unui avion, evident pe contul său de socializare.