PMP SE PREGĂTEȘTE DE ALEGERI LE EUROPARLAMENTARE

PMP este în această perioadă în febra strângerii de semnături pentru lista de candidați la alegerile europarlamentare din luna mai. În acest sens, liderul PMP, Eugen Tomac face un tur al organizațiilor județene, iar în acest week-end a avut loc la Drobeta Turnu Severin o ședință de lucru regională. Gabriela Dobrotă va fi pe lista de candidați.

Partidul Mișcarea Populară se află în plin turneu național pentru a pregăti lista de candidați pentru alegerile europarlamentare de la finele lunii mai. Președintele PMP s-a aflat, la finele acestei săptămâni, la Severin, unde a discutat cu membrii organizației locale și i-a îndemnat să ducă o campanie acerbă ca să contribuie la obținerea unor rezultate bune la alegeri, mai exact un procent cu două cifre. În Campania PNM se implică profund și fostul președinte al României, Traian Băsescu, despre care se spune că va fi pe lista de candidați.

Partidul înființat și condus o perioadă de fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu a anunțat încă official dacă președintele va candida pentru un post de europarlamentar și dacă, mai mult, va deschide lista PMP. Totuși, există surse care indică o candidature aproape certă.

Deputatul PMP Eugen Tomac a atacat dur bugetul de stat, care nici până la această oră nu a fost promulgat și votat.

Gabriela Dobrotă, vicepreședinte al PMP, va fi pe lista de candidați ai partidului pentru alegerile europarlamentare. Ea a afirmat că va face tort posibilul ca partidul să obțină un scor electoral din două cifre.

Partidul Mișcarea Populară și-a realizat propriul sondaj intern pentru a complete lista de candidați și, mai ales, ordinea pe această listă. Procesul este aproape de finalizare, iar în scurt timp list ava fi făcută publică.