ASOCIAȚIILE DE PROPRIETARI NU PLĂTESC DATORIILE CĂTRE SPAET

A scăzut gradul de încasare către SPAET. Multe dintre asociațiile de proprietari nu își plătesc, la timp, datoriile. În acest context, reprezentanții instituției anunță că se va sista furnizarea agentului termic, acolo sunt sunt înregistrare datorii mari. Unele dintre asociații au datorii chiar și de acum doi sau trei ani.

Reprezentanții SPAET Drobeta Turnu-Severin anunță că nu vor mai face nicio concesie asociațiilor de proprietari care nu își plătesc datoriile restante la agentul termic furnizat. Măsura a fost luată din cauza datoriilor exorbitante acumulate către furnizorul de energie termică, dar și a lipsei de interes din partea unora dintre administratori și președinți de asociații în vederea a eșalonării acestora.

Tocmai pentru a nu se ajunge în situația în care oamenii să stea în frig, mai ales când vine vorba despre cei, care își plătesc la timp datoriile, reprezentații SPAET fac un apel către asociații să achite datoriile. Problemele acestor asociații de proprietari sunt diverse: fie sunt rău-platnici, fie foștii președinți au luat banii de la oameni și nu i-au trimis către Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică.

Înainte de reluarea furnizării agentului termic către populație, SPAET a efectuat lucrări de reparație a rețelelor din subordine.