CONCERT ÎN CETATEA MEDIEVALĂ

Renumita orchestra din Serbia „FIRUL ORCHESTRA” va oferi un spectacil de neuitat în Cetatea Medievală a Severinului.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 8 iunie 2019, începând cu ora 19.30. Severinenii vor fi delectați cu interpretări originale de melodii românești ale cunoscutului solist vocal DRAGOLJUB FIRULOVICI.

Continuând seria de spectacole și concerte de ținută cu care v-a obișnuit, Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin, prin Direcția de Patrimoniu Istoric și Turism Cultural, invită toți severinenii iubitori ai muzicii de calitate premium, la un inedit concert al renumitei orchestre din Sebia – ”FIRUL Orchestra”.

Severinenii vor fi delectați cu un repertoriu de melodii ale anilor `80-`90 (jazz, disco, rock), cu interpretări originale de melodii românești ale cunoscutului solist vocal DRAGOLJUB FIRULOVIC, precum și alte șlagăre sârbești de top.

Spectacolul va avea loc în incinta Cetății Medievale a Severinului, sâmbătă, 8 iunie 2019, începând cu ora 19.30. Intrarea este liberă. Concertele din incinta Cetății medievale au devenit o practică apreciată la superlativ de severineni, dar și de turiștii care tranzitează municipiul nostru.