CONDUCEREA BEJ, DESEMNATĂ

Judecătorul  Cosmin Sima va fi președintele Biroului Electoral Județean Mehedinți, pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an.

Prședintele Tribunalului Mehedinți a tras la sorți, astăzi, cei trei judecători care vor asigura buna desfășurare a scrutinului prezidențial.Președintele Tribunalului Mehedinți a tras la sorți, în acestă dimineață, cei trei magistrați care vor conduce Biroul Electoral Județean, pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an. Este vorba de un președinte, un locțiitor al președintelui și un membru. Nu mai puțin de opt  magistrați și-au exprimat dorința de a face parte din BEJ.

Aceștia sunt judecătorii Dorinel Zoican, Cristinel George Zaharia, Ion Cosmin Sima, Victor Roman, Aurora Mihăiță, Cristian Eugen Cioclov, Magdalena Lucia Bordea și Claudiu Tavi Brandibur.

Așadar, judecătorul Cosmin Sima, unul dintre magistrații cu cea mai mare experiență în coordonarea birourilor electorale județene va conduce acest organism extrem de important în ecuația oricărui scrutin. Locțiitorul său va fi judecătorul Cristian Cioclov, cei doi fiind secondați de magistratul Tavi Brandibur.