Colindători la tine acasă! Colindătorii Operei Comice pentru Copii (OCC), în casa ta !

Cu siguranță ai aruncat o privire pe calendar și ți-ai dat seama că mai e doar o săptămână până la Ajunul Crăciunului.  Dacă vrei să primești colindătorii Operei Comice pentru Copii (OCC)  în casa ta înscrie-te completând următorul formular: http://bit.ly/ColindatoriiOCC. O idee bună ar fi să alegi chiar ziua și intervalul în care vei împodobi bradul cu familia ta, dacă nu ai făcut-o deja. Vei primi colindătorii cu ajutorul platformei Zoom, iar în urma înscrierii, vei fi contactat pentru a stabili toate detaliile și a-ți răspunde la orice întrebare. Înscrie-te și primește colinda în casa ta!

Magazinul OCC

Descoperă gama de produse dedicate sărbătorilor de iarnă, de la Magazinul OCChttps://magazinulocc.ro.  Anul acesta, cadourile de sărbători nu îi așteaptă doar pe cei mici, ci și pe părinții lor. În parteneriat cu Asociația 100%, OCC oferă cadouri dulci tuturor părinților care achiziționează kit-uri de ateliere creative de pe Magazinul OCC. Pe această cale OCC adresează mulțumiri Asociației 100%, care, prin încheierea acestui parteneriat, s-a alăturat demersului inițiat de OCC de a aduce sărbătorile în casă și bucuria pe chipul tuturor membrilor familiei. Așadar, ești invitat să profiți de ultimul weekend în care sunt disponibile atelierele cu specific de Crăciun. Alege împreună cu cei mici atelierul preferat: https://povestedecraciun.net/program-ateliere/.

Crăciunul Feliciei

Crăciunul înseamnă pentru cei mai mulți dintre noi sărbătoare în familie, iar în acest weekend OCC te invită să urmărești cum au sărbătorit în Sala Mare în 2019. Îl poți urmări în Aplicația Opera Copiilor, care îți oferă acces nelimitat la zeci de spectacole și sute de emisiuni unice, educative și distractive: app.operacomica.ro.

Crăciunul înseamnă pentru cei mai mulți dintre noi sărbătoare în familie, iar anul acesta, familia noastră, a echipei de la Opera Comică pentru Copii, s-a îmbogățit cu mii de membri de peste hotare. Odată cu închiderea temporară a sălilor de spectacol, am deschis larg ușa caselor românilor din toată țara și apoi din lumea întreagă, oferindu-le spectacolele și activitățile disponibile până atunci doar la sediul nostru din București. Așa se face că anul acesta, Povestea de Crăciun care a devenit tradiție în capitala României ajunge în toate colțurile lumii, precum Moș Crăciun cu renii în seara de Ajun. Vă invit să trăim armonia sărbătorilor împreună și să ne bucurăm de muzică, dans, culoare, strălucire, din confortul și siguranța casei noastre. Crăciun fericit! a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii

Program spectacole difuzate GRATUIT:

20 decembrie 2020 – Crăciunul Feliciei – Opera Comică pentru Copii 2019 

24 decembrie 2020Poveste de Crăciun 2020, Premieră  

27 decembrie 2020 – Baletul Spărgătorul de Nuci 

30 decembrie 2020 Show de Revelion – Emisiune de Revelion pentru Copii, Premieră

02 ianuarie 2021Concert de Anul Nou, Premieră

Cardul Cadou Opera Copiilor

Acum îți este ușor să-i surprinzi pe cei dragi – rude sau prieteni – cu un dar care să aducă bucurie întregii familii: Cardul Cadou Opera Copiilor, cu valabilitate de până la un an! Vor avea acces nelimitat la spectacolele din stagiunea Operei Comice pentru Copii, indiferent unde s-ar afla. În plus, vor putea urmări emisiuni exclusive, pe placul tuturor membrilor familiei. Inspiră-i, oferă-le timp calitate împreună și înfrumusețează-le zilele petrecute în casă cu Aplicația Opera Copiilor:http://bit.ly/CadouOperaCopiilor

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență din 9 martie 2020, prima instituție culturală cu aplicație mobilă proprie, cu spectacole și emisiuni originale, apoi prima care a dat startul spectacolelor din 1 iunie 2020, odată cu prima zi când acestea au fost permise, prezentând 100 de reprezentații până la finalul lunii octombrie, iar acum se adaptează din nou, realizând prima ediție a Târgului „Poveste de Crăciun Online” și găsind soluții pentru ca toți copiii, mici și mari, să simtă și anul acesta adevărata atmosferă a Sărbătorilor.

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0751.186.008.