Muzeul Național al Banatului, online, de Crăciun

Din cauza pandemiei de coronavirus trăim vremuri incomode din toate punctele de vedere, în special din  punct de vedere turistic. În timpul liber,  în propriile case,  putem prezenta un   interes aparte pentru tururile virtuale ale unor muzee sau ale unor obiective turistice.

Dacă sunteți interesați de cum arată unele dintre cele mari muzee de artă sau de istorie, precum și unele dintre cele mai vizitate obiective turistice din mai toate colțurile țării, aveți în vedere și Muzeul Național al Banatului.

Muzeul aduce în casele dumneavoastră expoziții de muzeu, informații istorice despre ultimele descoperiri, dar și cântecele de Crăciun și feeria sărbătorilor de iarnă.

În fiecare seară până la Crăciun, de la ora 19.00, sunteți invitați să vizionați surprizele pregătite de Moș Crăciun și ajutoarele sale.

https://www.facebook.com/watch/?v=247530000048441

“Sărbători de iarnă la muzeu”

„Ne dorim să aducem în casele dumneavoastră expozițiile din muzeu, informația istorică a ultimelor descoperiri, dar și, de această dată, căldura cântecelor de Crăciun, farmecul poeziei de iarnă și magia grației balerinilor, care să întregească feeria sărbătorilor.” Corina Cranciova, coordonator al Departamentului de Pedagogie Muzeală.

Vă invităm, în fiecare seară până la Crăciun, de la ora 19:00 să vizionați surprizele pregătite de Moș Crăciun și ajutoarele sale. În primul episod, invitații moșului sunt Clasica Cvartet (Gianluca Vanzelli – flaut, Marta Teglaș-Chiș – vioară, Gabriela Dodean – violă, Marius Bernecker – violoncel) care vor interpreta piese din repertoriul lui Henry Mancini și Leroy Andersen.

#mnab #sarbatorideiarnalamuzeu”, se arată într-un comunicat al Muzeului Național al Banatului.