CJRAE, CONSILIERE PSIHOPEDAGOGICĂ ONLINE

O mână de sprijin, în timpul pandemiei! Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională oferă suport emoțional și soluții, prin consiliere psihopedagogică online, pentru nevoile preșcolarilor, elevilor, părinților, cadrelor didactice. Acest proces se realizează prin intermediul profesorilor consilieri școlari .

Pornind de la nevoia tot mai mare de consiliere psihopedagogică, mai ales în mediul rural, unde accesul la aceste servicii este limitat din cauza numărului mic de profesori consilieri școlari, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională MEHEDINȚI vă oferă posibilitatea de a beneficia de serviciile acestor specialiști prin serviciul de consiliere online.

În perioada 09 Noiembrie 2020 – 09 decembrie 2020, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00, un profesor consilier școlar vă răspunde la telefonul/email-ul destinat exclusiv consilierii psihopedagogice: 0724 861333

Dacă persoanele care solicită acest serviciu nu au 18 ani împliniți, atunci este nevoie de acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal instituit. Consilierea online oferită de CJRAE Mehedinți este gratuită.