BALA, STAȚIUNEA DE TREI STELE

 Prefectul județului Mehedinți, însoțit de câțiva lideri ai asociațiilor de pensionari din județ au vizitat, astăzi, Stațiunea Bala. Bătrânii au primit de la conducerea stațiunii și o veste bună, aceea că binecunoscutul hotel de aici a primit clasificarea de trei stele.

O vizită de curtoazie și informare! Așa s-ar putea numi deplasarea de astăzi a prefectului de Mehedinți, însoțit câțiva lideri ai asociațiilor de pensionari în Stațiunea Balneoclimaterică BALA. Delegația a vizitat bazele de tratament, precum și hotelul unde sunt cazați pensionarii veniți aici prin intermediul biletelor de tratament, puse la dispoziție de Casa de Pensii. Atât oficialii administrației locale, cât și pensionarii s-au arătat încântați de ceea ce au văzut aici și au rugat conducerea stațiunii să facă mai multă publicitate condițiilor din ce în ce mai bune de aici, pentru ca oamenii să vină în număr cât mai mare.

Din partea reprezentanților pensionarilor, cuvintele au fost numai de laudă. Totuși, oamenii au cerut conducerii să organizeze mai multe competiții de club pentru pensionarii care vin la tratament.

Complexul balnear Ceres din Bala a fost dat în folosinţă în anul 1977, are 208 locuri de cazare în 104 camere duble şi aparţine Casei Naţionale de Pensii, care este acţionar majoritar, prin ministerul Muncii. Face parte dintr-un lanţ de 13 hoteluri, pe care Casa le are la nivel naţional.