ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR, PE RAZA JUDEȚULUI MEHEDINȚI

 Pe raza județului Mehedinți au loc, zilnic,  numeroase evenimente rutiere neplăcute. Multe dintre acestea sunt pentru neacordare de prioritate, accidente produse pe fondul consumului de alcool sau viteză.  

Ieri seară, a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, pe bulevardul Mihai Viteazu, pe fondul neacordării de prioritate. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Birolului Rutier al Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, care a constat că o tânără de 19 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mihai Viteazu, iar la intrarea în stația Peco, a efectuat virajul la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui moped, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Drobeta Turnu Severin, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului, bărbatul a fost preluat de o ambulanță şi transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu-Severin pentru acordare de îngrijiri medicale şi continuarea investigaţiilor medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că ambii conducători implicați în accident nu au consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tot ieri seară, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian, au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Burila Mare, în timp ce conducea pe D.N. 56B, din direcția satului Devesel spre satul Burila Mare, un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.