Președintele CJ s-a umflat în pene, iar acum s-a ales cu un control de la Ministerul Finanțelor

S-au umflat mușchii pe el și a început cu dezinformările în masă și amenințările. Este vorba despre președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care, văzut cu puțină putere la București (într-un PSD aflat în vădită degringoladă), aruncă acuze nefondate la adresa Executivului condus de Ludovic Orban. Astăzi, într-un exces de zel, Georgescu a postat, pe pagina sa de socializare, următorul mesaj:

„PNL A ÎNCEPUT TĂIERILE BUGETARE CU BANII COPIILOR CU HANDICAP. Decizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu handicap este incalificabilă! Constat că ceea ce s-a întâmplat în Mehedinți, s-a întâmplat în mai multe județe. Mai exact, după trei ani în care județul Mehedinți a primit fonduri importante de la Guvernul PSD, ne trezim acum cu o rectificare bugetară negativă, cu minus 183 000 lei. Ceea ce este incredibil este că banii au fost tăiați de la capitolul ”Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special”, mai exact sumele care presupun alocația zilnică de hrană, bani pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, etc. Aș vrea să înțeleg cum s-a luat această decizie și cum s-a gândit Guvernul PNL să taie tocmai banii celor care au cea mai mare nevoie de ei. Deja avem semnale de la instituțiile în care învață copiii cu cerințe educaționale speciale, că nu se vor descurca până la sfârșitul anului dacă le sunt diminuate fondurile.”

PNL A ÎNCEPUT TĂIERILE BUGETARE CU BANII COPIILOR CU HANDICAPDecizia Guvernului PNL de a tăia banii copiilor cu…

Gepostet von Aladin Georgescu am Montag, 2. Dezember 2019


Mesajul președintelui CJ Mehedinți nu a rămas fără ecou. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, l-a somat public pe Georgescu, pentru aroganța sa. Mai mult decât atât: oficialul guvernamental spune că va solicita un control riguros pentru forul condus de Aladin Georgescu.

„Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a luat bani de la copii și acum vine și dă vina pe Guvernul PNL! Să vă fie rușine că răspândiți informații false! Și, totodată, nu admiteți că nu ați cerut. NU S-A TĂIAT NIMIC. Mai mult chiar, potrivit informațiilor furnizate de CJ Mehedinți există și rezerve! Așa că nu pot să mă întreb de ce răspândește președintele CJ Mehedinți informații false? Oare pentru a acoperi o problemă? Cum stă situația de fapt? Vă prezint o adresă detaliată de la ministerul de Finanțe. P.S: Voi solicita ministerului Finanțelor Publice și ministerului Muncii și Protecției sociale să efectueze un control la Consiliul Județean Mehedinți pentru a verifica cum s-a cheltuit banul public destinat plății drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale care frecventează învățământul special!”

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a luat bani de la copii și acum vine și dă vina pe Guvernul PNL! Să vă fie…

Gepostet von Virgil Popescu am Montag, 2. Dezember 2019


Acesta este doar unul din exemplele care arată clar că odată ce au pierdut ciolanul, social-democrații se văd puși în situația de a apela la măsuri disperate pentru a-și apăra pielea.